Katusoittofestareille haetaan esiintyjiä Kuopiossa

Katusoittofestivaali järjestettiin Kuopiossa myös viime vuonna. Matias Honkamaa

Kaisu Lötjönen

Kuopion kesäkauden avajaisten yhteydessä järjestettävälle Katusoittofestivaalille etsitään esiintyjiä. Tapahtuma järjestetään Siskotytön aukiolla perjantaina 26. toukokuuta.

Katusoittofestareille ovat tervetulleita niin musiikin opiskelijat, harrastajat kuin ammattimuusikotkin.

Esiintyville katumuusikoille ei makseta esiintymispalkkiota, mutta osallistumalla tapahtumaan voi voittaa kesäkeikan Kuopion torille tai tapahtuman yhteistyökumppaneiden tilaisuuksiin.

Esiintyjistä koottavan esitteen avulla myös yleisöllä on mahdollisuus varata suosikkinsa kesäjuhliin tai muihin yksityistilaisuuksiin. Esiintyjien joukosta valitaan tänä vuonna myös Vuoden katumuusikko sekä yleisöäänestyksellä valittava Yleisön suosikkiesiintyjä.

Esiintyjien joukosta valitaan tänä vuonna myös Vuoden katumuusikko sekä yleisöäänestyksellä valittava Yleisön suosikkiesiintyjä.

Vuonna 2016 Katusoittofestareille osallistui yhteensä 18 kokoonpanoa eli noin sata muusikkoa, jotka esiintyivät trubaduureina, duoina, 5 hengen ja jopa 20 hengen kokoonpanoina. Yleisölle oli tarjolla musiikkia laidasta laitaan, mm. jazzia, salsaa, rokkia, soulia, suomipoppia, rappia, haitarimusiikkia ja sähkökannelta.

Esiintyjähaku on avoinna 2.5. saakka osoitteessa www.kuopiontori.fi/ajankohtaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.