Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talentree palkkaa kymmenen digiosaajaa

Kuopiolainen asiantuntijayritys Talentree Oy vahvistaa osaamistaan rekrytoimalla kymmenen digiosaajaa. Uusien työntekijöiden palkkaamisella yritys haluaa vastata kysynnän voimakkaaseen kasvuun.

– Yritysten toimintaympäristö muuttuu nopeammin kuin koskaan. Tämä haastaa totuttuja toimintatapoja. Myös Itä-Suomessa yhä useammalla kasvuhaluisella yrityksellä on tarve modernisoida liiketoimintaansa ja palvelumallejaan. Haluamme vastata haasteeseen rekrytoimalla voimakkaasti, Talentree Oy:n toimitusjohtaja Antti Haapakorva sanoo.

– Erityisesti analytiikan, markkinoinnin automaation, web- ja mobiiliohjelmoinnin sekä palvelumuotoilun osalta on tarvetta tekijöille, yhtiön digiliiketoiminnasta vastaava johtaja Kimmo Vainikainen jatkaa.

Talentreen tavoitteena on nopea kasvu myös kuluvan vuoden aikana. Haapakorvan mukaan yhtiön liikevaihto lähestyy kahden miljoonan euron rajaa. Nopeinta kasvu on digipalveluissa.

Oikaisu: Tiilikainen muutettu Vainikaiseksi.