Lukijoiden hauskat kertomukset aprillipäivästä: "Ei muuta kuin palokuntaa soittamaan"

Kia Kilpeläinen

Savon Sanomat kysyi lukjoilta Facebook-sivullaan, mikä on lukijoiden mielestä kaikkien aikojen paras aprillipila ja miten he ovat itse huijanneet tai tulleet huijatuiksi. Tässä muutamia lukijoiden kertomia tarinoita.

"Aikoinaan ala-asteella rehtori kuulutti keskusradiolla, että ruokalassa olisi jäätelöä tarjolla. Samalla sekunnilla puolet luokasta lähti juoksujalkaa ruokalaan ja me muut jäätiin luokkaan nauramaan, että hölömöt meni aprillipilaan! Parin minuutin päästä tulivat sitten takaisin luokkaan jätskien kanssa."

"Oma poikani lähti kaverin kanssa pihalle, hetken päästä tuli takaisin ja sanoi, että varasto on tulessa. Minä siihen, että joo varmaan. Poika intti ja intti, niin pakko oli mennä katsomaan. Ja tosissaan se oli tulessa, ei muuta kuin palokuntaa paikalle soittamaan."

"Tulin tänä aamuna huijatuksi. Puolisoni oli kahvinkeittopuuhissa ja tuumasi: "Hemmetti kahvinkeitin hajosi." Ihan vähällä olin uskoa, mutta kahvintuoksu paljasti aprillin."

"Ehkä mieleenpainuvin aprillipila koskaan on se, kun joitakin vuosia sitten eräs politikko laittoi aprillipäivänä postauksen, jossa se puhui rehellisesti ja totuudenmukaisesti ilman taka-ajatuksia."

"Soitin kaverilleni, sanoin puhelimeni hävittäneen kaikki puhelinnumerot ja pyysin antamaan omansa. Luetteli kiltisti numeronsa ja ihmetteli, mille mä nauran."

"Kaveri pyysi tänään saattamaan päivystykseen, aamulla kasilta. Enkä tajunnut pilaksi.. Pilailin myös kaverille menneeni kihloihin, ja läpi meni."

"Tänään on ollut kyllä Facebookissa eri firmoilta aika hyviä piloja, jopa on ihan naurattanut. Esim. valmiiksi keitetty makaroni tai yksittäispakatut sipsit. Mielestäni hyvä aprillipila on sellainen, että sen tajuaa heti pilaksi. Hyvällä maulla tehty."

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.