Marski muutti Kunnonpaikkaan muistuttamaan veteraaneista

Kunnonpaikan toimitusjohtaja Timo Juurakko (vas.), Lauri Huittinen LC Kuopio, Juha Loikkanen, Ilkka Hiltunen, Aku Korhonen ja Jorma Jauhiainen sekä Kunnonpaikan kuntoutusjohtaja Heli Vehkala Marskin seurassa. Jouko Kohvakka

Ansa Heinonen

Siilinjärven Kunnonpaikan uusin asukas on itse marsalkka Mannerheim, joskin pienessä koossa. Lions Club Kuopio lahjoitti Mannerheimin päiväkäskyn ja Marskin patsaan kylpylähotellille, jossa kuopiolaisia veteraaneja on kuntoutettu "leijonien" keräämin lahjoitusvaroin.

Lions Club Kuopio on kerännyt tukea veteraaneille jo 61 vuoden ajan.

– Veteraanit ovat olleet yksi merkittävä avustuskohde koko ajan, kertoo klubin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Hiltunen.

Varoja on kerätty viidellä läpinäkyvällä pyramidilla, jotka on sijoitettu kuopiolaisiin kauppaliikkeisiin ja joihin kuka tahansa voi sujauttaa rahaa.

– Meidän keräämämme varat menevät sataprosenttisesti kohteelle eli tässä tapauksessa veteraaneille, Hiltunen kertoo.

Tänä keväänä klubin keräämillä lahjoitusvaroilla kustannetaan kahdeksalle veteraanille kuntoutusjakso ja 20 naisveteraania saa jalkahoidon. Keräysvaroilla järjestetään vastaavaa virkistystä myös kotona oleville veteraaneille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut