Lehti: Äänekäs seksi pilasi hotelliyön - "Huumorintaju loppui, kun voihkiminen jatkui"

Naapurihuoneessa harjoitetut intiimit puuhat pilasivat vantaalaisen pariskunnan hotelliyön vuodenvaihteessa, kertoo Helsingin Uutiset.

Lehden mukaan pariskunta oli herännyt yöllä kahdesti viereisestä huoneesta kuuluviin ääniin.

- Ei ollut mitään epäselvyyttä, mistä nautinnosta äänet syntyivät, lehteen yhteyttä ottanut nainen kirjoittaa suivaantuneena.

Aluksi tilanne oli huvittanut, mutta kun voihkiminen jatkui, oli parin huumorintaju loppunut. Äänet olivat tauonneet välillä, kunnes ne alkoivat aamuyöllä uudestaan.

- Kuulimme seksiäänten lisäksi myös seinän hakkaamista. Uskoimme, että huoneen toinen naapuri hermostui ja pisti meteliksi.

Pariskunta oli arvellut yhdessä vaiheessa, että äänet johtuvat siitä, että joku katsoo keskellä yötä aikuisviihdettä kovalla äänenvoimakkuudella tai että naapureita häiritään tahallaan.

- Ihmettelimme ja ihmettelemme edelleen, miten hotellissa voi olla niin huono äänieristys. Kyllähän äänekkäänkin seksin harrastamisen pitäisi pysyä hotellihuoneen seinien sisäpuolella. Ovatko huoneiden seinät paperia? pohtii nainen.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Pohjoissavolaisia pienyrittäjiä koulutetaan verkkokaupan ja somen saloihin

Etusivulla nyt

Mainos: Savon Media

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut