Teemu Roivainen: Pohjolan joulu

Arvio: 4/5 tähteä.

Kesällä 2014 odotin, että Teemu Roivainen uudistaa tangokuninkaan brändiä. Räiskyvällä persoonalla onkin ollut jatkuvasti pilkettä silmäkulmassa ja Roivainen vieraili muun muassa pikkutuhmalla räppivideolla.

Joululevy on sen sijaan niin perinteinen kuin vain voi olla. Kun tätä levyä käyttää käyntikorttina, on helppo myydä kirkkokonsertit täyteen ympäri Suomen.

Perinteisten joululaulujen lisäksi mukana on muutama uusi kappale. Poika ja tähti on kirjoitettu yhdessä Saara Aallon kanssa. Camilla Bäckmanin keijukaismainen laulu tuo kauniiseen tarinaan taianomaista tunnelmaa. Muistan joulun -laulun dramaattisuutta lisää Helena Lindgrenin vierailu.

Roivainen on tehnyt levyn eteen valtavan työn. Laulamisen ja flyygelin soittamisen lisäksi hän on sanoittanut ja säveltänyt kappaleita sekä tuottanut ja markkinoinut koko levyn. Ja kun aikaa on jäänyt, vastaa hän myös symbaalien ja patarumpujen soitosta.

Toivottavasti taiteilija muistaa levätä jouluna.

Aapo Siippainen

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut