Savolaisfirma palkittiin vuoden gluteenittomana yrityksenä

Virtasalmen Viljatuote Oy on pieksämäkeläinen yritys, joka tuottaa luontaisesti gluteenittomia myllytuotteita. Kuvassa toimitusjohtaja Petri Karjalainen. Jaana Virtanen

Jukka-Pekka Räsänen

Pieksämäkeläinen Virtasalmen Viljatuote Oy valittiin torstaina vuoden gluteenittomaksi yritykseksi. Valinta tehtiin Tampereella järjestettävien Gluteeniton elämä -messujen yhteydessä. Tunnustuksen myönsi Suomen Keliakialiitto.

Virtasalmen Viljatuote Oy on pieksämäkeläinen yritys, joka tuottaa luontaisesti gluteenittomia myllytuotteita.

– Olen hyvin kiitollinen Virtasalmen Viljatuotteen saamasta huomiosta. Tämä kunnianosoitus sattui hienosti yrityksemme 20-vuotisjuhlavuoden yhteyteen. Erityisen otettu olen siitä, että tämä on ensimmäinen kerta kun vuoden gluteenittomaksi yritykseksi valitaan nimenomaan myllytuotteisiin erikoistunut toimija, toimitusjohtaja Petri Karjalainen riemuitsee.

Yritys siirtyi toiminnassaan kokonaan gluteenittomaksi kuluvana vuonna.

– Gluteenittomuus ei ole enää erityisruokavalio vaan se palvelee koko ajan laajenevaa terveystietoista asiakaskuntaa. Tuotteiden puhtaus ja korkea laatu on ihan keskeistä kaikille asiakkaillemme ja meille ehdottomasti tärkein kilpailuvaltti, yrittäjä Sari Karjalainen toteaa.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut