Kuopiolaislähtöiselle Vuoden McDonalds -yrittäjälle tunnustus oli uran kokokohta

Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi on valittu kuopiolaislähtöinen Esa Soininen. Soininen vastaanotti tunnustuksen tiistaina, jolloin hän myös täytti 40 vuotta.

– Asiakaskokemuksen kehittäminen ja sen pysyminen hyvällä tasolla oli yksi tekijä, Soininen kertoo palkinnon perusteluista.

– Työtyytyväisyyden kehittyminen on toinen mittari ja toki myynnin kehitys. Olen myös markkinointiosuuskunnan hallituksen puheenjohtaja ja Suomen McDonald's-yrittäjien yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja, ja pyrin kehittämään ketjua kokonaisvaltaisesti. Luulen, että tämä kokonaisuus oli perusteena.

Soinisella on neljä McDonald’s-ravintolaa, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla. Hän on toiminut McDonald’s-yrittäjänä 12 vuotta. Soinisten perhe perusti aikoinaan kaikki Kuopion McDonald'sit.

– Minulta kysyttiin tänä aamuna, että mikä on urani huippuhetki, ja täytyy sanoa, että se tiistai oli sellainen. Pitkäjänteinen työ, mitä on tehty koko organisaation voimin, palkittiin siinä. Arvostan sitä erittäin korkealle, Soininen sanoo.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut