Myyntipäällikkö: Kuopiossa olisi tilaa vielä yhdelle tai kahdelle Lidlille

Veera Jääskeläinen

Lidlin Itä- ja Keski-Suomen myyntipäällikkö Marcin Malewicz arvioi, että Kuopion kokoiseen kaupunkiin mahtuisi vielä yksi tai kaksi uutta Lidliä. Kun Haapaniemen Lidl aukeaa asiakkaille torstaiaamuna, Kuopiossa on kolme Lidliä.

Pohjois-Savon muutkin kunnat ovat kauppaketjun tarkkailun alla, mutta mitään konkreettisia suunnitelmia laajenemiselle ei vielä ole.

– Katsomme koko ajan eri paikkakuntia, ja olemme kiinnostuneita kaikista mahdollisista paikoista, mutta toki harkitsemme aika pitkään ennen kuin alamme rakentaa, Malewicz sanoo.

Anttilan lopettamisen jälkeen sen jäljiltä on jäänyt paljon tyhjää liiketilaa. Malewicziin mukaan niitä seurataan kiinnostuneina, mutta usein Anttiloiden tilat ovat liian suuria Lidleille. Lisäksi Lidl haluaa mieluiten rakentaa tilansa itse.

– Pystymme toteuttamaan toimintakonseptiamme paremmin omassa rakennuksessamme kuin jossain toisessa, missä on hissejä ja pylväitä. Ne vaikeuttavat toimintaamme, Malewicz kertoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut