Vihaiset äidit sytyttävät kynttilöitä muistuttaakseen oikeudesta terveeseen sisäilmaan - Kuopiossakin vastaava tapahtuma

Tempauksessa sytytetään kynttilöitä toreilla, kunnantalojen edustoilla ja kodeissa eri puolilla Suomea. Ville Miettinen

Kia Kilpeläinen

<story-element type="link" id="1">https://www.facebook.com/events/558922367638580/?active_tab=discussion

Sisäilmasta sairastuneiden lasten ja nuorten asialla oleva Vihaiset äidit järjestää 21. marraskuuta Lasten oikeuksien viikon merkeissä tempauksen, jonka tarkoituksena on pitää sisäilmasta sairastuneiden lasten asiaa esillä. Tempauksessa sytytetään kynttilöitä toreilla, kunnantalojen edustoilla ja kodeissa eri puolilla Suomea.Tempaukseen voivat osallistua kaikki halukkaat. Mukaan voi ilmoittautua Vihaisten äitien tapahtumasivulla Facebookissa. Sivulta löytyy myös kysely, johon voi lisätä oman paikkakuntansa ja tarkan kokoontumispaikan.

Kuopiossa opettajana toimiva Maija-Leena Kasurinen kertoo, että vastaava tapahtuma järjestetään myös Kuopiossa Siskontyttö-patsaan luona 21. marraskuuta kello 18-19. Paikalle toivotaan myös paikallisia kuntapäättäjiä keskustelemaan.

- Viikko sitten lauantaina järjestettyyn sisäilmaseminaariin osallistui vain neljä päättäjää koko Pohjois-Savosta, vaikka paikalle oli kutsuttu kaikki kuntapäättäjät Pohjois-Savon alueelta. Olimme järkyttyneitä siitä, miten vähän päättäjiä oli paikalla. Eivätkö he vain välitä?, Kasurinen pohtii.Seminaarin järjesti Terve Sisäilma ry.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mainos: Navigaattori / Kuopion kaupunki

Uutta suuntaa työuralle Navigaattorista

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut