Ponssella suut makeaksi: Einarin päivänä kakkukahvit yrittäjäpalkinnon kunniaksi

Ponssella koko väki saa kiitokset Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtajalle Juha Vidgrénille tulleesta yrittäjyyspalkinnosta. Tuire Punkki

Ansa Heinonen

Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrénille napsahtanut Suomen EY Entrepreneur of the Year 2016 -kilpailun ykköspalkinto on Vidgrénin mukaan voitto kaikille ponsselaisille.

– Palkinto on ennen kaikkea meille kaikille ponsselaisille ja yhdessä veljilleni Janne, Jarmolle ja Jukalle. Yhdessä ollaan saatu vietyä isä-Einarin aloittamaa työtä eteenpäin. EY-yrittäjyyspalkinto on arvokas tunnustus myös koko toimialalle, jossa metsäkoneyrittäjät tekevät työtä haastavissa olosuhteissa, Juha Vidgrén viestittää Ponssen Facebook-sivulla.

Ponssella palkintoa juhlitaan koko porukan kesken kakkukahveilla Einarin nimipäivänä torstaina 17.11.

Juha Vidgrén edustaa Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailusssa Monte Carlossa kesäkuussa 2017. Yli 60 maassa järjestettävän kilpailun tavoitteena on kannustaa kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen ja nostaa esiin inspiroivia esimerkkejä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut