Kaavilaisperhe etsii mummoa: "Annetaan koti boheemille tättähäärälle"

Kia Kilpeläinen

Kaavilaisperhe etsii Facebook-ilmoituksella kotiinsa "leasing-mummoa". Tiina Hallalahden jättämän Ilmoituksen mukaan koti annetaan boheemille tänttähäärämummolle maalta. Ylläpidosta luvataan huolehtia, ja kerran viikkoon on luvassa myös saunotus, kesäisin vastalla. Mukavuuksiin kuuluvat oma huone, vessa ja suihku. Etuihin kuuluuvat lisäksi hyvät marjamaat, täysi oikeus "punkaa" kasvimaalla ja kasvattaa mitä lystää kasvihuoneessa. 

Leasing-mummon tehtäviin kuuluvat  satujen lukeminen lapselle, jonninjoutavien höpöttely ja silloin tällöin myös lapsen perään katsominen, jotta yrittäjä-äiti saa tehdä hommia. Hommiin ei kuulu siivous, ellei mummo rakasta sitä yli kaiken. Mummon eduiksi lasketaan myös neulominen, lauleskelu ja ennen kaikkea lapsi- ja eläinrakkaus.- Perheemme on hetkittäin äänekäs, taiteellinen, raitis, boheemi, tunteita näyttävä, eläimiä ja luontoa rakastava. Perheeseen kuuluu lauma koiria, hevonen, poni ja possu myös. Sekä teinejä (tapakasvatettuja). Perhe lupautuu sitoutua mummoon hautaan asti, ilmoituksessa kerrotaan.

Ilmoitus on herättänyt Facebookissa runsaasti keskustelua. Kommenteissa ilmoitusta kehutaan loistavaksi ideaksi.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.