Nuori äiti katosi yllättäen – Iisalmesta kotoisin, asui Hämeessä ja katosi Turussa

Kadonnut Krista Laiho Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta hattulalaisesta Krista Laihosta, 28. Hän lähti kotoaan Hattulasta 5. kesäkuuta Turkuun, jossa hänet nähtiin vielä 6. kesäkuuta. Sen jälkeen Laihosta ei ole havaintoja.

Laiho on kotoisin Iisalmesta, mutta hän on viime vuodet asunut Hattulassa ja ollut töissä Hämeenlinnassa. Laiholla on pieniä lapsia.

Laiho on 172 senttiä pitkä ja hänellä on punertavat hiukset.

Kadonnut nainen lähti kotoaan Turkuun mustalla Chevrolet Cruze -henkilöautolla, joka on vuosimallia 2012. Myös auto on poliisin mukaan kateissa. Poliisi pyytää havaintoja autosta, jonka rekisterinumero on SNE-479.

Naisen lisäksi poliisi etsii tämänmallista autoa, joka on kuitenkin musta. Nainen katosi Chevrolet Cruze -henkilöauton kanssa. Teppo Komulainen

Laiho oli hotellissa Turussa kesäkuun alussa ja hänet nähtiin lauantaina 6. kesäkuuta hotellin parkkipaikalla. Poliisin mukaan havainto Brahenkadulta on lauantailta puolen päivän jälkeen.

Laihon liikkeistä lähes kuukauden ajalta ei ole tietoa, joten hän voi olla missä päin vain.

Poliisi pyytää Laihosta tai hänen käyttämästään autosta tietoja sähköpostiin pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi tai lähimmälle poliisille.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut