Itsensäpaljastaja lähti seuraamaan nuorta naista Siilinjärvellä

Asta Tenhunen

Ahdistelija seurasi nuorta naista Siilinjärven keskustassa sunnuntai-iltana.

Poliisille ilmoitettiin itseään paljastaneesta miehestä Tarinantieltä myöhään illalla. Naisen perään oli lähtenyt kävelemään nuori mies, joka oli ottanut sukuelimen esille ja tyydyttänyt itseään kulkiessaan aivan naisen perässä.

Kun nainen oli huomannut, että häntä seurataan, hän oli huutanut ääneen ja soittanut hätänumeroon. Mies oli puhunut naiselle jotain ja poistunut sitten paikalta.

– Poliisipartio koetti löytää miehen Siilinjärven keskustasta, mutta ei tavoittanut häntä enää illalla. On harvinaista, että noin toiminut mies lähtee vielä seuraamaan naista. Vastaavaa ei ole tullut poliisin tietoon Kuopion seudulla aivan viime aikoina, ylikomisario Pekka Koistinen Itä-Suomen poliisista sanoo.

– Jos joku tietää, kuka mies on, tai hänen on nähty paljastelevan itseään muillekin, asiasta voi ilmoittaa poliisille. Usein voi olla niin, ettei teko olekaan ainoa.

Itseään ulkona tyydyttänyt mies oli nuori ja hänellä oli ruskea t-paita, vaaleat löysät shortsit, mustat tennarit, lippalakki ja puolipitkät hiukset.

Jos hän on häirinnyt myös muita, tapauksista voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut