Varkaudessa kadonneesta miehestä poikkeuksellisen vähän vinkkejä – ulkomaalainen työntekijä katosi äkillisesti

Kadonnut mies Poliisi

Asta Tenhunen

Poliisi ei ole saanut juurikaan yleisöhavaintoja, minne suuntaan on voinut kadota 28-vuotias intialainen Thileeban Panneer Selvam.

Intialaismies oli Varkaudessa töissä monikansallisessa yrityksessä, mutta hän ei saapunutkaan työpaikalleen keskiviikkoaamuna 27. toukokuuta.

Työnantaja ei saanut häneen yhteyttä myöskään puhelimitse.

Poliisi alkoi selvittää asiaa, jolloin selvisi, että mies oli kadonnut Varkauden Päiviönsaaresta majoituspaikastaan viime tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Mies majoittui huoneistohotelliin, jonka huoneistoon hänen tavaransa olivat jääneet.

Kadonnut mies on mustahiuksinen, lyhyt ja hoikka. Hän on noin 160 senttiä pitkä ja hänellä on mustasankaiset silmälasit.

Miehellä oli kadotessaan mahdollisesti valkoinen t-paita, mustat verryttelyhousut sekä mustat lenkkarit, joissa on keltaiset pohjat. Tiedot vaatetuksesta eivät ole varmoja, vaan hänellä on voinut olla huoneistohotellista lähtiessä myös muita vaatteita.

Poliisin mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Ongelmana on, ettei poliisin tietoon ole tullut havaintoja, jotka auttaisivat suuntaamaan etsintöjä.

Poliisi etsi kadonnutta miestä viime viikolla niin, että osana päivistä apuna oli myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu.

Etsinnät jatkuvat tällä viikolla sekä maa-alueella että läheisessä vesistössä.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja kadonneen liikkeistä. Tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Aiheeseen liittyvää

  1. Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta työntekijästä – intialaismies katosi täysin yllättäen Savossa
    28.5.2020 15:50

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut