Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laskettelijoita hemmotellaan loistavilla rinteillä

Laskettelurinteillä on tänä talvena, mitä tarjota. Savossakin alan harrastaja pääsee valitsemaan runsaasta tarjonnasta. Kuopiossa Antikkalan rinne on mainiossa kunnossa ja Tahkollakin 23 rinteestä kaikki ovat avoimina.

Tahkon 24. laskettelurinne on hissiä vaille valmis. Ensi talvena käyttöön otettava rinne on ensimmäinen Välimäkeen suunnitellusta kokonaisuudesta.

Varkaudessa Ski Centerin viisi rinnettä ovat kaikki kunnossa. Myös esimerkiksi Kaavilla Maarianrinteissä voi sujutella alas.

Siilinjärven Kasurilan hiihtokeskuksesta kerrotaan, että hieno laskukeli vain jatkuu ja laskemaan pääsee kaikkina muina päivinä paitsi keskiviikkona jo aamukymmeneltä.

Himos ja Häkärinteet ovat nekin vetäneet savolaista laskettelukansaa siinä missä pohjoiset hiihtokeskukset Ylläs, Levi, Ruka ja Iso-Syöte, joissa laskettelukausi on usein jatkunut huhti-toukokuulle saakka.

Tällä hetkellä lumitilanne Etelä- ja Pohjois-Savossa on hiihdon ystäville mielenkiintoinen. Etelä-Savossa lunta on joissakin paikoissa vain pari senttiä. Ylä-Savossa voi hiihtää yli puolen metrin hangella.

Monilta kaupunkialueilta lumi on jo poissa.

Esimerkiksi Siilinjärven Patakukkulan ladut ovat mainiossa kunnossa. Yöpakkasten jatkuminen lupaa, että hiihtolatuja riittää vielä ainakin osassa Savoa. Sonkajärvelläkin päästiin sunnuntaina hiihtämään Elekko-hiihto suunnitellulla reitillä.