"Olen hiton tyytyväinen sarjaan, mutta ihmiseltä puuttuu kipinä, jos ajattelee, että omaa työtä ei voisi parantaa" - Arman Alizadilta tulee toinen kausi Pohjantähden alla -sarjaan

Arman Alizad tekee toisenkin kauden suosittua Pohjantähden alla -dokumenttisarjaa. Nelonen

Iikka Taavitsainen

Tiistaina päättynyt ArmanAlizadintekemä Pohjantähden alla -dokumenttisarja saa jatkoa. Alizad kertoo, että sarjaan tehdään uudet kymmenen osaa, jotka esitetään keväällä.

– Aiheista en vielä voi paljastaa mitään, mutta kuvaukset aloitetaan nyt kesällä. Paljon on isoja asioita, jotka ovat kiinnostavia ja vaativat tarkastelua.

Alizad kertoo olevansa tyytyväinen dokumenttisarjan ensimmäiseen kauteen. Muun muassa vanhustenhuoltoon, vankilaoloihin, kodittomuuteen, ravintoon ja moottoripyöräkerhoon pureutunut sarja herätti paljon keskustelua, ja mikä tärkeämpää Alizadin mielestä, myös konkreettisia toimia.

– Ihmiset aktivoituivat auttamaan erilaisia järjestöjä. Se oli siistiä ja arvokasta ja minulle se isoin juttu.

Vaikka tekijä on lopputulokseen tyytyväinen ja seisoo jokaisen jakson takana, parannettavaakin jäi.

– Olen hiton tyytyväinen sarjaan, mutta ihmiseltä puuttuu kipinä, jos ajattelee, että omaa työtä ei voisi parantaa, Alizad nauraa.

– Mutta eihän mitään voi hinkata loputtomiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.