Siilinjärven vastaanottokeskuksessa oli tappelu, osallisena raskaana oleva nainen, paikalla viisi poliisipartiota

Vastaanottokeskus Siilinjärvellä sijaitsee entisen Tarinaharjun sairaalan tiloissa. Juha Poutanen

Jerri Koskinen

Raskaana oleva nainen joutui pahoinpitelyn uhriksi tappelussa Siilinjärven vastaanottokeskuksessa Tarinaharjussa lauantai-iltana. Poliisi sai tiedon kahakasta kello 20:n aikoihin ja meni paikalle Tarinaan viiden partion voimin. Paikalla oli myös vartijoita ja tulkki.

Tappelussa kolme afgaanimiestä kävi miehen kimppuun. Miestä potkittiin ja lyötiin eri puoli vartaloa, muun muassa päähän. Miehen raskaana oleva serkku meni puolustamaan, jolloin myös häntä lyötiin muun muassa mahaan.

Iskuja saanut pariskunta kuljetettiin ensiapuun Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Nainen poti kipua mahassaan ja mies eri puolilla kehoaan.

Poliisi otti kiinni kolme afgaanimiestä, jotka ovat syntyneet 1980-luvulla. Heitä epäillään pahoinpitelystä. Tappelun syistä poliisilla ei ollut vielä sunnuntaina tietoa.

Komisario Jari Uusitalo Itä-Suomen poliisilaitokselta näkee, että suuri poliisien määrä oli tilanteessa tarpeen.

– Tarinassa on paljon porukkaa ja siellä tapahtuu kaikenlaista. Sinne mennään isolla porukalla jo pelkästään työturvallisuuden takia, komisario sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut