Valtatien kolarissa myös toinen kuolonuhri

Kaksi autoa törmäsi rajusti toisiinsa valtatie 6:lla Puhoksella. Toinen auto lensi tien sivuun hankeen.

Asta Tenhunen

Valtatie 6:n katkaisseessa kolarissa on tullut myös toinen kuolonuhri. Poliisin tietojen mukaan yksi henkilö menehtyi kahden henkilöauton kolarissa Kiteen Puhoksella lauantaina aamupäivällä.

Myöhemmin myös toinen kolarin uhri todettiin menehtyneeksi.

Poliisin mukaan vainajien henkilöllisyyttä ei ollut iltapäivään mennessä saatu varmistettua. Poliisi varmistaa henkilöllisyyden ja kertoo asiasta omaisille.

Menehtyneet henkilöt olivat autoissa kuljettajina.

Autoissa oli myös kolmas henkilö, joka on viety sairaalahoitoon. Hän on loukkaantunut vakavasti.

Loukkaantunut henkilö oli matkustajana pohjoisen suunnasta tulleessa henkilöautossa.

Valtatie 6:n toinen ajokaista on avattu liikenteelle onnettomuuspaikan kohdalla. Tie oli onnettomuuspaikan raivauksen ajan kokonaan suljettu 6-tien ja 71-tien risteyksen eteläpuolelta.

Nyt liikennettä ohjataan yhtä kaistaa turmapaikan. Toinenkin kaista avataan liikenteelle myöhemmin tänään.

Kolarin syystä ei ole varmuutta. Ennen turmaa etelän suunnasta tulleen henkilöauton oli nähty ohittelevan kovalla nopeudella muita autoja ja lähtevän tiellä heittelehtimään.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät tilannetta ja tutkivat muun muassa päihteiden osuutta onnettomuuteen.

 <iframe frameBorder="0" height="500px" src="https://a.tiles.mapbox.com/v4/stt.p54mo6bc/attribution,zoompan,zoomwheel.html?access_token=pk.eyJ1Ijoic3R0IiwiYSI6IjMzYWMxYTEzYjJkYWIzNzYwNWMwYjExMzE1YTU1NjY0In0.CiJBQLQVAvc0k-S7jH3JOg" width="100%"></iframe>

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.