Valinta yllätti huippujohtajan

Ponsse Oyj:n toimitusjohtaja Juho Nummela on valittu suomalaisten yritysten tulevaisuuden toimitusjohtajaksi – Future CEO of the Yeariksi kaikkiaan 123 johtajan keskuudesta.

Juho Nummela vastasi parhaiten suomalaisten yritysten hallitusten, johtoryhmien sekä tulevaisuuden työntekijöiden kriteerejä tulevaisuuden huipputoimitusjohtajasta.

Valinta oli Nummelalle täydellinen yllätys.

– En koskaan ole halunnut olla esillä sen enempää, kuin yrityksemme liiketoiminta vaatii. Fokukseni on voimakkaasti yrityksessämme. Yllättävä valinta lämmittää mieltä, sanoo hän.

Tulevaisuuden toimitusjohtajan Future CEO of the Year -valinta on osa monipuolista tutkimusta, jossa kartoitettiin muun muassa suomalaisen yrityksen toimitusjohtajan työtyytyväisyyttä, osaamista, johtamistaitoja ja hyvinvointia sekä toimitusjohtajan roolia yritysten arvoketjussa.

– Johtamiseni on systemaatttista ja analyyttista, kurinalaistakin. Tiedämme mihin keskitymme ja mihin suuntaan olemme menossa, Nummela sanoo.

Future CEO 2016 –tutkimukseen vastasi yhteensä 452 suuren tai keskisuuren yrityksen toimitusjohtajaa sekä hallituksen ja johtoryhmän jäsentä.

Lue lisää aiheesta

Mainos: Skanska Talonrakennus Oy

Mainos: Savon Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut