Pesosesta kokoomuksen uusi puoluesihteeri

Janne Pesosen Lehtikuva

STT

Kokoomuksen puoluevaltuusto on valinnut uudeksi puoluesihteeriksi Helsingin kokoomuksen toiminnanjohtajan Janne Pesosen. Valinta oli yksimielinen. Pesonen aloittaa tehtävässä heti.

Espoossa asuva Pesonen on 37-vuotias ja koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aiemmin esimerkiksi Suomen Yrittäjissä ja Satakunnan kokoomuksen toiminnanjohtajana.

Puheenjohtaja Alexander Stubb on kuvaillut Pesosta vahvaksi kokoomusvaikuttajaksi, jolla on vankkaa kokemusta kampanjoinnista ja organisaation uudistamisesta.

Edellinen puoluesihteeri Minna Arve siirtyy Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Arve työskenteli puoluesihteerinä lokakuusta 2014 alkaen.

Stubb kiitti tänään Vantaalla Arvea vaalikampanjasta ja siitä, ettei kokoomus pudonnut oppositioon. Arve itse puolestaan sanoi, että matka jäi lyhyemmäksi kuin hän ajatteli, mutta se oli sitäkin mielenkiintoisempi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.