Vappu Pimiän rakas on kotoisin Kuopiosta

Päivi Saarilahti

Juontaja Vappu Pimiän rakas on kuopiolaislähtöinen Teemu Huuhtanen, 39. 7Päivää-lehden mukaan Pimiä ja Huuhtanen ovat seurustelleet viime vuoden pääsiäisestä saakka.

Teemu Huuhtanen on Kelan entisen pääjohtajan Jorma Huuhtasen poika. Hän on aiemmin seurustellut niin ikään Kuopio-taustaisen juontajamallin Karita Tykän (ent. Tuomola) kanssa.

Kuopiossa asuessaan Huuhtanen niitti mainetta ravintola- ja uusmediayrittäjänä. Hän toimi muun muassa matkapuhelinpelejä valmistaneen Orchimedian toimitusjohtajana. Yritys liitettiin Sulakkeeseen vuonna 2003. Hän oli myös 2000-luvun taitteessa nuorten aikuisten trendejä peilanneen ilmaisjakelulehti Ihmeen omistajia.

Huuhtanen omisti lisäksi osuuden Kauppakadulla sijainneesta Tähti-ravintolasta.

Huuhtanen siirtyi Sulake Corporation Oy:n myynti- ja markkinointijohtajan tehtävästä yrityksen Pohjois-Amerikan toimintojen johtajaksi vuonna 2007.

Hänet on noteerattu myös kansainvälisesti kasvuhakuisten mobiili- ja uusmediayritysten teknologiajohtajana. The American Venture Magazine valitsi Huuhtasen vuoden 2006 Top 40 under 40 -johtajien listalleen sijaluvulle 31.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.