Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta

Kadonnut Tomi Piispanen Poliisi

Asta Tenhunen

Vappuyönä kadonnutta kuopiolaista miestä ei ole löydetty. Mies katosi Kuopion matkustajasataman ravintola-alueelta eikä hänestä ole saatu sen jälkeen havaintoja.

Poliisi pyytää havaintoja kuopiolaisesta 32-vuotiaasta Tomi Piispasesta, joka on 190 senttiä pitkä, roteva ja hänellä on ruskeat lyhyt siilitukka, viikset ja leukaparta.

Kadotessaan Piispasella oli kulutetut siniset farkut, tumma pusakkatakki ja kauluspaita.

Viimeinen havainto Piispasesta on torstain eli vappuaaton ja vapunpäivän väliseltä yöltä noin kello 1 ravintola Albatrossista matkustajasatamasta.

Poliisin tekemän tutkinnan mukaan myös Piispasen kännykkä paikantuu viimeisen kerran yöllä samalle alueelle eikä puhelimeen enää sen jälkeen saada yhteyttä.

Piispasen lähipiiri on huolissaan kadonneesta. Poliisin mukaan havainnot Piispasesta yöltä auttaisivat poliisia suuntaamaan, mistä kadonnutta voisi etsiä.

Katoamispaikan ympärillä on Kallavesi, joten yhtenä mahdollisuutena viranomaiset pitävät Piispasen joutumista veden varaan, jos hän ei ole poistunut jonnekin täysin toisaalle pois satama-alueelta.

Poliisin mukaan tapaukseen ei tämänhetkisten tietojen mukaan epäillä liittyvän rikosta.

Havaintoja tuntomerkkeihin ja kuvaan täsmäävästä henkilöstä voi jättää poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut