Korona vaihtoi messukeskukset suoratoistoon – Jehovan todistajien konventit tänä vuonna verkossa

Viime kesänä Jehovan todistajien konventti houkutteli Jyväskylään tuhansia osanottajia. Jehovan todistajat

Petri Karvinen

Jehovan todistajat järjestävät perinteiset aluekonventtinsa tänä vuonna verkossa. Kerta on uskonliikkeen historian ensimmäinen.

Tuhansia ihmisiä yhteen kokoavat konventit on perinteisesti pidetty stadioneilla, messukeskuksissa ja muissa suurissa tiloissa. Koronaviruspandemian vuoksi suunnitellut tapahtumat on kuitenkin peruttu.

Konventteja voi seurata maksutta ja ilman rekisteröitymistä Jehovan todistajien verkkosivuilla. Konventtiohjelmaa on tarjolla kaikkiaan kuudessa eri osassa heinä-elokuun aikana.

Savolaisten Jehovan todistajien piti kokoontua tänä kesänä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävään konventtiin, johon odotettiin noin 25 000 kävijää. Tapahtuma olisi ollut vuoden suurimpia konferensseja Suomessa.

Aktiivisia Jehovan todistajia on maailmassa yli 8,6 miljoonaa. Heidät tunnetaan muun muassa opetustyöstään julkisilla paikoilla ja ihmisten kodeissa. Koronaviruksen vuoksi opetustyö on ollut tauolla maaliskuusta lähtien.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut