Poliisikoira löysi kolaripaikalta kadonneen kaksikon – bussin päälle ajettiin risteyksessä

Linja-auton kuljettaja ajoi Leväsentietä eli kuvan oikeasta alakulmasta tulevaa katua risteykseen ja kääntyi siitä vasemmalle, kun kolahti. Akseli Muraja

Asta Tenhunen

Henkilöauton kuljettaja törmäsi linja-autoon Leväsentien ja Tasavallankadun risteyksessä Kuopiossa torstain ja perjantain välisenä yönä.

Bussin kuljettaja ajoi Leväsentietä myöhään torstaina ja oli kääntymässä vasemmalle Tasavallankadun liikennevaloristeyksessä, kun vasemmalta tuli henkilöauto ja osui bussin vasempaan takakulmaan.

Linja-auton kuljettaja kertoi poliiseille ajaneensa risteykseen vihreillä valoilla, jolloin risteävää liikennettä ei olisi pitänyt olla.

Heti törmäyksen jälkeen henkilöautosta nousi mies ja nainen, jotka pakenivat juosten paikalta. Poliisikoirapartio tavoitti kuitenkin kaksikon. Molempien hallusta löytyi pieni määrä huumeita.

Poliisi käytti henkilöautossa ollutta kaksikkoa sairaalassa, mutta heillä ei todettu vakavia vammoja kolarista. Sekä henkilöauto että bussi vaurioituivat törmäyksen takia.

Poliisi otti teosta epäillyt kuopiolaisen miehen ja naisen kiinni kuulusteluja varten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut