Nuori kuljettaja menetti auton hallinnan ja törmäsi puuhun

Kolariauto jäi könöttämään tien penkalle. Lukijan kuva

Asta Tenhunen

Nuori nainen loukkaantui kolarissa Kuopion Humalajoella perjantaina iltapäivällä.

Nainen ajoi henkilöautolla sorapintaista Humalajoen tietä, kun hän menetti autonsa hallinnan ja suistui tien sivuun. Paikallisten mukaan tiellä näkyi jäljet, että auto oli kyntänyt ajoradan paksua sepelireunaa.

Polisiin mukaan auto oli sen jälkeen ajautunut vastaantulijoiden kaistan yli ja törmännyt siellä ojaan ja puuhun niin, että auton perä oli törmäyksessä vielä pyörähtänyt auton ajosuuntaan päin.

Paikalle hälytettiin ambulanssi, palomiehet ja poliisit.

Kuljettaja loukkaantui törmäyksessä ja hänet vietiin ambulanssilla hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Ensitietojen mukaan vammat ovat lievät.

Pelastuslaitos teki auton virrattomaksi ja siivosi tien kolarissa irronneista kappaleista. Onnettomuudessa ei ollut merkittävää haittaa muulle liikenteelle.

Poliisi antoi sakon kuljettajalle jo paikan päällä.

Poliisin mukaan auton hallinnan menettänyt kuljettaja oli tuore kuski eli hänellä oli ollut ajokortti vasta lyhyen aikaa. Kolarissa ei ollut muita osapuolia.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut