Yöllistä ahdistelijaa ei ole tavoitettu – välikohtausta Kuopiossa tutkitaan raiskauksen yrityksenä

Asta Tenhunen

Poliisi tutkii Kuopiossa viime sunnuntaina sattunutta välikohtausta raiskauksen yrityksenä.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut nuorta vaaleaa miestä, jonka epäillään käyneen käsiksi naiseen Mölymäellä aamuyöllä 23. elokuuta.

Mies oli tarttunut kiinni kadulla kävelleeseen naiseen, ehdotellut sanallisesti seksiä ja aukonut housujaan. Nainen riuhtaisi itsensä irti miehen otteesta ja pakeni kotiinsa.

Tapaus sattui Kaartokadulla Alavan sairaalan kohdalla noin kello 3.20. Mies oli noin 20-vuotias, 175–180 senttiä pitkä ja hoikka. Miehellä oli lyhyet, vaaleat hiukset. Hänellä oli päällään musta kangasliivi, jossa oli tekstiä rinnassa.

Poliisi pyytää lisää havaintoja siitä, kuka mies oli ja onko hänestä muita havaintoja samalta yöltä keskustan–Haapaniemen väliltä. Poliisille voi ilmoittaa, jos on myös joutunut samantyyppisen käytöksen kohteeksi. Havaintoja voi ilmoittaa vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kuopiossa on viime vuosina ollut harvinaista, että täysin sivullinen joutuu kadulla seksuaalisen väkivallan kohteeksi, jossa ei vain huudella, vaan tartutaan myös kiinni.

Aiheeseen liittyvää

  1. Tuntematon mies kysyi tietä, avasi housunsa ja kävi kiinni
    23.8.2020 15:47

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut