Lastentarvike ja Hockey Base muuttavat Carlsonin kiinteistöön Kuopiossa

Kaisu Lötjönen

Myymäläketju Lastentarvike ja jääkiekkoilun erikoismyymälä Hockey Base muuttavat Kuopiossa keskustan Carlsonin tiloihin. Liikkeet ovat vuokralaisina Carlsonin tiloissa.

Lastentarvike toimii tällä hetkellä 19 paikkakunnalla ja on alansa suurin toimija Suomessa.

Tällä hetkellä Suomessa 14 myymälän voimin operoiva täysin kotimainen Hockey Base on myös pohjoismaiden suurin jääkiekkoilun erikoismyymäläketju. Myymälöiden lisäksi Hockey Base palvelee Vantaalla jääkiekkoiluun keskittyneellä treenikeskuksella, josta löytyy käytännössä kaikki ammattilaistason harjoitteluun vaadittavat välineet ja tilat oma jäähalli mukaan lukien.

Hockey Basen tiloissa on myös teroitus- ja luistinhuoltopalvelun.

Muuton myötä yhteistyö alkaa myös jääkiekkojoukkue KalPan liiga- ja juniorijoukkueiden kanssa, jossa mukana ovat kaikki osapuolet.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme jälleen monipuolistaa valikoimaamme ja siten palvella asiakkaitamme aiempaa paremmin. Samassa yhteydessä Carlsonin Euronicskodintekniikkavalikoima Kuopiossa keskittyy suurimmaksi osaksi Volttikadun rautakauppaamme, kertoo Carlsonin toimitusjohtaja Mika Heiskanen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.