Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Talentree laajentaa Etelä-Savoon ja Pohjois-Karjalaan

Kuopiolainen Talentree Oy laajentaa toimintaansa Pohjois-Karjalaan ja Etelä-Savoon. Yritys lisää merkittävästi läsnäoloaan alueilla ja avaa syksyn aikana uuden toimiston sekä Joensuussa että Mikkelissä.

– Strategiamme mukaisesti haluamme laajentaa toimintaamme myös maantieteellisesti, erityisesti Itä-Suomen alueella. Etenkin Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Savossa on paljon mielenkiintoisia yrityksiä, joissa on merkittävästi kasvupotentiaalia. Palvelutarjontamme ja laajan verkostomme avulla pystymme tukemaan alueen yritysten kasvua, Talentree Oy:n toimitusjohtaja Antti Haapakorva kertoo tiedotteessa.

Asiantuntijayritys Talentree on pitkittyneestä matalasuhdanteesta huolimatta pystynyt kasvamaan tasaisesti ja yhtiö työllistää tällä hetkellä 13 henkeä.

Kuluvan tilikauden aikana kasvua on tullut erityisesti taloushallinnon ulkoistusratkaisuja tarjoavan tytäryhtiön kautta.