Kuopion ravintolamaailma täydentyy: hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa loppuvuonna, myös uusi intialainen ravintola on avattu

Friends & Brgrs avasi ravintolan elokuussa Jyväskylään. Tiina Mutila
Kaisu Lötjönen

Kaisu Lötjönen

Hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa loppuvuoden aikana ravintolan Kuopion kauppakeskus Aapeliin. Ketjun ravintoloita tulee myös Helsinkiin, Espooseen, Lappenrantaan ja Rovaniemelle.

Yhtiö aikoo nousta Suomen johtavaksi hampurilaisbrändiksi ja työllistää kolmen vuoden aikana tuhat nuorta osaajaa.

Friends & Brgrs on perustettu Pietarsaaressa vuonna 2014 ja se on kasvanut nopeasti yli kymmenen ravintolan kokonaisuudeksi.

– Kesän myynti ja asiakaskysyntä ovat ylittäneet odotuksemme. Kesäkuun ravintola-avausten jälkeen liiketoimintamme on lähtenyt elpymään nopeasti, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Peter Fagerholm tiedotteessa.

Friends & Brgrs -ravintolat sijaitsevat ennestään Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa, Pietarsaaressa sekä Hampurissa.

Kuopioon on syyskuussa avattu myös uusi intialainen ravintola nimeltään Sanskritti. Ravintola sijaitsee lopettaneen Ravintola Galatan tiloissa Savonkadulla. Turkkilainen steakhouse-ravintola Galata ehti toimia tiloissa vuodesta 2017 lähtien.

Kuopion edellinen intialainen ravintola Razdhani meni konkurssiin keväällä 2017.

Kuopion Kauppakadulle rakennetaan uutta terassia, vaikka syksy on jo pitkällä – tästä on kyse

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.