Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankit yhdistyvät

Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankit yhdistyvät. Yhdistyvästä pankista tulee Järvi-Suomen Osuuspankki, jolla on alueella yhteensä yhdeksän konttoria. Kasvua uusi pankki hakee erityisesti Jyväskylän ja Kuopion alueilta. Pankki aloittaa toimintansa 27. helmikuuta 2021.

Pankkien yhdistymistä johtavan Siilinjärven Osuuspankin toimitusjohtajan Soile Pusan mukaan yhdistyvän pankin pääoma on paremmin turvattu ja sen kasvattaminen on helpompaa, kun kasvun perustana on kaksi vahvaa kaupunkikeskusta.

Järvi-Suomen Osuuspankin hallinnossa sekä johdossa tulee olemaan molemmista pankeista hallintohenkilöitä ja henkilökuntaa.

– Yhdistämällä resurssimme varmistamme toimintamme jatkumisen ja luomme edellytykset kasvulle. Kotiseutujen hyvinvointi on syntyvälle pankille keskeinen arvo. Nyt pystymme takaamaan alueellisen kehityksen ja paikalliset pankkipalvelut menettämättä identiteettiämme. Haluamme yhä olla pientenkin paikkakuntien asukkaita lähellä oleva oman kylän pankki edelleen, Pusa toteaa.