Sokos Hotel Koljonvirrassa koronatartunta – Varaa tarvittaessa aika koronavirustestaukseen, ohjeistaa Ylä-Savon sote

Henkilö, jolla myöhemmin on todettu koronavirustartunta, vieraili iisalmelaishotelissa 18.-19. syyskuuta välisenä aikana. Henkilö on ollut ravintola Rossossa aamiaisella ja lounaalla. Emilia Parviainen
Jani Haanketo

Jani Haanketo

Iisalmen Original Sokos Hotel Koljonvirrassa on vieraillut ajalla 18.–19. syyskuuta henkilö, jolla on myöhemmin todettu positiivinen koronatartunta.

Henkilö on ollut hotellissa aamiaisella sekä lounaalla kyseisinä päivinä Ravintola Rossossa. Asiasta tiedotti Ylä-Savon sote perjantaina iltapäivällä.

Jos olet ollut samassa tilassa henkilön kanssa ja sinulla on koronavirusoireita, ota yhteys omaan terveyskeskukseen koronatestausta varten.

– Olemme saaneet paikallisilta terveysviranomaisilta tiedon, että ravintolassamme on 18.–19. syyskuuta aikana asioinut henkilö, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Valitettavasti emme pysty kertomaan asiakkaan tarkemmista liikkeistä hotellissa tai ravintolassa. Yksityisyyden suojan vuoksi emme tiedä kuka asiakas on ollut, kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen Osuuskauppa PeeÄssältä tiedotteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut