Heikki Helve ammattikoulutuksen vuoden johtajaksi – Kiitosta kouluiskun käsittelystä

Heikki Helve on toiminut Sakkyn johtajana vuodesta 2016 lähtien. Tuire Punkki
Jaana Hiltunen

Jaana Hiltunen

Suomen Ammattikoulutuksen Johtajat Sajo ry on valinnut vuoden ammattikoulutuksen johtajaksi Savon koulutuskuntayhtymän johtajan Heikki Helven.

Valinnassa yhdistys kiinnitti huomiota erityisesti siihen, että Heikki Helve on helposti lähestyttävä ja avoimesti viestivä johtaja. Hän keskustelee sujuvasti niin henkilöstön, yritysten johdon, omistajakuntien kuin poliittisen päättäjienkin kanssa sekä on tuonut rohkeasti asioita esille myös mediassa.

Helve saa kiitosta myös viime syksynä tapahtuneen Kuopion kouluiskun käsittelyn johtamisesta. Vuoden aikana hän on toiminut aktiivisesti kriisityöskentelyssä sekä vastannut tiedotuksesta ja jakanut kriisityön kokemuksia sekä kertynyttä osaamistaan valtakunnallisesti ammatillisen koulutuksen johdolle ja henkilöstölle.

Lisäksi hän on viime vuodet johtanut ja kehittänyt ammatillista koulutusta niin, että sekä opiskelija kuin työelämän asiakkaat kokevat saavansa luvattuja koulutuspalveluita.

Valinnat julkaistiin Sajo ry:n seminaarissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut