Sähköinen ajanvaraus laajeni infektiovastaanotolle Iisalmen Enskassa

Iisalmen Enskan infektiovastaanotolle kuljetaan Riistakadun puoleisesta ovesta. Jani Haanketo
Jani Haanketo

Jani Haanketo

Iisalmen Enskan eli ensihoitovastaanoton infektiovastaanotolle voi varata ajan sähköisesti 19.lokakuuta alkaen. Varaus tehdään eTerveyspalvelun kautta.

Enskan vastaanotolle on voinut varata aikoja verkon kautta jo aikaisemmin, mutta nyt myös infektiovastaanottojen ajat ovat verkon kautta varattavissa.

Omilla henkilötiedoilla ei voi varata toiselle aikaa. Jos näin haluaa toimia esimerkiksi lapselle, niin aikaa varattaessa on oltava puolesta asioimisen suostumus.

Ajan infektiovastaanotolle voi varata erilaisissa infektio-oireissa. Tällaisia ovat muun muassa flunssaoireet, kuume, yskä, korvan tulehdusoireet, kurkkukipu, iho- ynnä muut tulehdukset, ripuli ja oksentelu.

Iisalmen infektiovastaanotolle kuljetaan Riistakadun puoleisesta ovesta. Infektiovastaanotolla asioidessasi tulee käyttää kasvomaskia.

Koronavirusoireissa, jonka oireet ovat perinteisen flunssan oireita, varaat ajan myös infektiovastaanotolle.

Iisalmen Enskan hoitajalle voi varata ajan yleisissä terveysongelmissa. Tällaisia ovat muun muassa päänsärky, väsymys, iho-ongelma tai yleistilan lasku, jotka vaativat arvioita muutaman päivän sisällä.

Ajan voi varata samalle, seuraavalle päivälle tai sitä seuraavalle päivälle.

Jos olet epävarma, mille vastaanotolle varaat aikaa, niin kysy neuvoa sairaanhoitajalta chatin kautta tai soittamalla hoitajan numeroon 017 272 4222.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut