Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin tähdittämä elokuva kiinnostaa – Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvalla kahdessa viikossa yli 100 000 katsojaa

Risto Räppääjä (Silmu Ståhlberg), Rauha-täti (Minka Kuustonen) ja Nelli Nuudelipää (Lumi Kallio) joutuvat taiteen pyörteisiin uudessa Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvassa. Solar Films / Marek Sabogal
Iikka Taavitsainen

Iikka Taavitsainen

Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuva on ylittänyt kahdessa viikossa 100 000 katsojan rajapyykin. Kyseessä on toinen Risto Räppääjä -sarjan elokuva, jossa nimiosassa nähdään kuopiolainen Silmu Ståhlberg.

Elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa pitää sadantuhannen katsojan saavuttamista parissa viikossa hienona saavutuksena korona-aikana, jolloin elokuvateattereihin otetaan normaalia vähemmän yleisöä.

– Risto Räppääjällä on paljon vanhoja ja uusia faneja ja elokuvat ovat todellisia koko perheen hyvän mielen elokuvia. On kuitenkin jopa hämmentävää, että elokuva sai näin nopeasti 100 000 katsojaa käytössä olevien turvallisuustoimenpiteiden kanssa, Salomaa kertoo tiedotteessa.

Elokuvassa Risto Räppääjän Rauha-täti ( Minka Kuustonen) on vakuuttunut, että Risto on uudesti syntynyt Vincent van Gogh. Kun mukaan sekaantuvat taideväärentäjät, jää Riston ja Nelli Nuudelipään ( Lumi Kallio) tehtäväksi saada sekoilevat aikuiset ojennukseen.

Elokuva pohjautuu Sinikka ja Tiina Nopolan suosittuihin kirjoihin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut