Siilinjärveläinen Cross Wrap sai kansainvälistymispalkinnon

Kuopion alueen kauppakamarin kasvuvaliokunnan puheenjohtaja Mikko Kylävainio luovutti Kunnian kukko -kansainvälistymispalkinnon Satu Kivelälle Sawosta maailmalle -tapahtuman yhteydessä. Roni Salotaipale
Jaana Hiltunen

Jaana Hiltunen

Kuopion alueen kauppakamarin Kunnian kukko -kansainvälistymispalkinto on myönnetty siilinjärveläiselle pitkän linjan yritykselle Cross Wrap Oy:lle.

26 vuotta sitten perustettu yhtiö toimittaa kiristekalvopakkauskoneita ja paalinavauskoneita jäte- ja kierrätysmateriaalien käsittelyyn sekä puupohjaisten levyjen pakkaamiseen. Yhtiön tärkeimmät markkina-alueet ovat Eurooppa sekä Pohjois-Amerikka, missä paperin ja muovin kierrätys sekä jätepohjaisten materiaalien energiahyödyntäminen ovat kasvussa.

– Meillä oli alusta lähtien tärkeää selvittää kilpailuolosuhteet ja markkinat sekä opiskella asiakasolosuhteita ja toimintaympäristöä ja arvioida niiden kautta vientimahdollisuuksia. Nykyisin meillä on vuositasolla 10–15 vientimaata. Kaiken kaikkiaan olemme toimittaneet yli 600 konetta yli 60 maahan toimintamme aikana, kertoo Cross Wrapin toimitusjohtaja Satu Kivelä.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut