Yle: KuPSin ja Veikkausliigan johdolla erimielisyyttä – Honkakin ihmettelee KuPSin motiivia

KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen. Sanna Jääskeläinen
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Veikkausliigan FC Hongan manageri Hexi Arteva sanoo Ylelle, että Kuopion Palloseuran toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen olisi selostanut väärin Veikkausliigan kokouksen työjärjestystä julkisuuteen.

– Ihmettelen kyllä suuresti esimerkiksi KuPSin osalta, että he lähtevät selostamaan hyvinkin yksityiskohtaisia tällaisia asioita, vieläkin todistetusti virheellisessä järjestyksessä ja virheellisin tiedoin. En ymmärrä sitä motiivia, Arteva sanoi Yle Urheilulle.

Artevan mukaan tällaiset monitahoiset asiat, joita käsitellään Veikkausliigan hallituksessa, ovat luottamuksellisia asioita, eikä hän suostu kertomaan, miten asiat kokouksessa menivät.

Veikkausliigan seurojen edustajat kokoustivat keskiviikkona ja pohtivat sarjakauden jatkoa. Myös Veikkausliigan hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen kertoi Yle Urheilulle lähettämässään viestissä olevansa eri mieltä Heiskasen kanssa kokouksen työjärjestyksestä.

Heiskanen kertoi Yle Urheilulle ja myös Savon Sanomille, että Veikkausliiga-seurojen edustajat olisivat äänestäneet ensin kauden päättymisestä ja vasta sen jälkeen sarjan jatkamisesta ja päätöksen siirtämisestä Palloliiton hallitukselle.

Heiskanen kertoi aiemmin päivällä Savon Sanomille, että on harmissaan tästä päätöksestä.

– Ei siellä terveydestä puhuttu, vaan siitä onko seuroilla voitettavaa vai hävittävää. Olisi ollut ryhdikäs ja vastuullinen päätös lopettaa kausi runkosarjan jälkeen, Heiskanen sanoi.

Miesten jalkapalloliigan loppusarjojen kohtalo jäi Palloliiton käsiin – ratkaisun määrä tulla torstaina

Simo Valakari nousi KuPSin valmentajavaihtoehdoksi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut