Itä-Suomen yliopiston aloituspaikkojen määrä kasvaa

Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Itä-Suomen yliopisto kasvattaa koulutustensa aloituspaikkojen määrää. Ensi kevään yhteishaussa on haettavana noin 400 lisäkoulutuspaikkaa.

Kevään 2021 yhteishaussa on haettavana yhteensä 3 048 opiskelupaikkaa 137 eri hakukohteessa. Aloituspaikkoja lisätään eniten kauppatieteiden ja oikeustieteiden opiskelijavalinnoissa, molempiin tulee 40 uutta opiskelijapaikkaa.

Suosituimmista hakualoista myös muun muassa lääketiede, psykologia, metsätiede, ravitsemustiede ja varhaiskasvatuksen opettajakoulutus ovat lisänneet aloituspaikkojaan.

Uutena koulutusalana keväällä aloitetaan logopedian koulutus. Logopediaa voi opiskella Joensuun kampuksella ja koulutusalalle otetaan 25 opiskelijaa. Alalla koulutetaan esimerkiksi puheterapeutteja.

Kevään yhteishaussa on mukana myös ortodoksinen teologia, jonka haku toteutetaan joka toinen vuosi.

Yliopiston opintotarjonta esitellään Hae yliopistoon -päivillä verkossa 9. marraskuuta ja 13. marraskuuta. Yhteishaku ensi keväänä on 17.3.–31.3.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut