Siilinjärven ja Varkauden yhteishankkeelle kehittämisrahaa

Kaisu Lötjönen

Siilinjärven kunta ja Varkauden kaupunki ovat saaneet 25 000 euroa kehittämisrahaa julkisen alan työeläkevakuuttaja Kevalta.

Kuntien yhteisen hankkeen tavoitteena on vahvistaa työkykyjohtamista ja työterveysyhteistyötä eri keinoin.

Hankkeen aikana kirkastetaan eri toimijoiden rooleja ja vastuita sekä vahvistetaan esimiesten työkykyjohtamisen osaamista. Hankkeessa luodaan voimavarakeskeisyyteen perustuvia interventioita ja pilotoidaan matalan kynnyksen psykososiaalisen tuen toimintatapa.

Toinen näkökulma hankkeessa on matalan kynnyksen psykososiaalisen tuen muotojen lisääminen. Työpaikoilla on havaittu tarve nopeaan hoitoon pääsyyn lievemmissä mielenterveyden häiriöissä.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Järviseudun työterveyden kanssa.

Hanke käynnistyy viimeistään tammikuussa 2021 ja kestää kaksi vuotta

Keva myöntää vuosittain työelämän kehittämisrahaa kunta-alan ja kirkon työnantajien kehittämishankkeille, joilla vahvistetaan strategista työkykyjohtamista ja työhyvinvointia työpaikoilla. Tänä vuonna kehittämisrahaa myönnettiin 17 hankkeelle yhteensä 500 000 euroa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut