Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näitkö vaaratilanteen Juankoskella? – Poliisi etsii silminnäkijää

Poliisi etsii silminnäkijöitä Juankoskella sattuneelle vaaratilanteelle. Hopeanvärinen Volkswagen-pakettiauto ajoi Hankamäentietä pohjoiseen päin sunnuntaina 1. marraskuuta noin kello 17, kun pakettiauto oli ajanut myös vastaantulijoiden kaistalla.

Poliisilla on tiedossa pakettiauton kuljettaja ja matkustaja, mutta poliisi etsii henkilöauton kuljettajaa, joka tuli pakettiautoa vastaan. Poliisi ei epäile henkilöauton kuljettajaa mistään rikoksesta, vaan häntä kaivataan todistajaksi.

Pakettiautoa vastaan oli tullut mahdollisesti viininpunainen henkilöauto Topilanmäen ja Venäänahon välillä eli lähellä Hankamäentien ja Kivirannantien risteystä.

Poliisi kaipaa tietoja, osuiko pakettiauto henkilöautoon tai joutuiko henkilöauton kuljettaja väistämään estääkseen kolarin.

Poliisi tutkii asiassa alaikäiseen nuoreen liittyvää rikosepäilyä ja pyytää havaintoja sähköpostiin eet.pohjois-savo.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 050 468 7436.