Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kristiina Poutiaisen kolumni Pöpelikön julkkisasiantuntijat

TahkoNewsiin haastateltu TAHKOcomin toimitusjohtaja Isa-Maria Tervonen kertoo jutussa nauttivansa siitä, ettei koskaan voi tietää, mitä työpäivässä tapahtuu.

Isa-Maria Tervonen ajatteli nuorena, ettei koskaan palaa Nilsiään – vaan mitenkäs kävikään?

Voin täysin yhtyä mielipiteeseen. Kollegan kanssa tutustuimme Tahkon reitteihin ja samoilimme (melkein eksyimme) Huutavanholman luontopoluilla, koska opaskyltit eivät olleet vielä noviisiluontoretkeilijän mielestä ihan ymmärrettäviä – tai edes näkyvillä.

Kun siinä sitten varoi askeliaan liukkailla kivillä, niin keskellä syvintä ryteikköä vastaan tulla tupsahti tv:stä tutut kasvot. Tuo huippunäyttelijä täällä! Studio Julmahuvit ja Yösyötöt ja kaikki. Mun suosikki!

Jäätiin juttusille. Hetken päästä kollegalle välähti, missä on nähnyt nuo kasvot.

– Herraisä! Sinähän olet se tv-julkkis.

Johon minä tietävämmin.

Keskellä syvintä ryteikköä vastaan tupsahti tv:stä tutut kasvot.

– No, etkö sä tunne? Tämähän on Petteri Sallinen!

–  Summanen, korjasi Petteri Summanen.

(Yritä siinä sitten vakuuttaa, että juujuujuu tuttu suosikkihan tämä, kun ei edes nimeä muisteta.)

Nolo tilanne kuittaantui onneksi naurulla, ja Petteri Summanen valotti, miksi Tahkon poluilla on hänenkin hyvä tehdä (taukoa) työpäiväänsä. Myttyrällä olevat ajatukset suoristuvat poluille, kun on aikaa niitä kuunnella. Kannattaa kokeilla!

Petteri Summanen ratkoo tv-ohjelmien kinkkiset kohdat Tahkon luontopoluilla

Luonnossa olemisen, retkeilyn ja patikoinnin suosio on kiidossa, ja Tahko on satsannut uusiin reitteihin. Panostusta on myös ympärivuotiseen pyöräilyyn, kansainvälisen suuntauksen tapaan. Ja jos maailmanluokan menoa kaipaa, voi tarttua vaikka Liepuskan tuotteisiin – ne kun kelpaavat niin alueella vieraileville julkkiksille kuin Venäjän presidentin hierojallekin.

Näistä kaikista aiheista voit lukea lisää TahkoNewsistä.

Pimeään syksyyn valoisia lukuhetkiä ja terveyttä!

Kirjoittaja on TahkoNewsin tuottaja.