Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Snellmanin koulussa koronavirustartunta – 28 asetettu karanteeniin

Kuopion Snellmanin koulussa on tullut ilmi yksi koronavirustartunta, joka on lähtöisin perhepiiristä. Sen seurauksena koulun oppilaista ja henkilökunnasta on altistunut 28 ihmistä. Kaikki koulussa altistuneet on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

Altistuneet oppilaat siirtyvät etäopetukseen. Snellmanin koulun rehtori tiedottaa opetusjärjestelyistä suoraan Wilman kautta niitä oppilaita ja huoltajia, joita asia koskee.

Viikonlopun jälkeen Kuopiossa on tullut ilmi kaikkiaan kolme uutta koronatartuntaa. Niistä kaksi on jo karanteenissa olleilla henkilöillä ja kolmatta selvitellään.

Kuopion yliopistollisen sairaalan KYSin erityisvastuualueelle on kirjattu yksi uusi koronaviruksen aiheuttama kuolema Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n tilastossa. KYS-erva-alueella koronan aiheuttamia kuolemia on nyt yhteensä 31.

Sairaalanhoidossa on KYS erva-alueella 27 ihmistä, joista neljä tehohoidossa. Sairaalahoidossa olevien määrä on noussut seitsemällä ihmisellä perjantain tilastosta.

THL:n tilastossa ei ole uusia koronavirustartuntoja Pohjois-Savossa. Etelä-Savon puolella Pieksämäellä ja Juvalla on tilastoitu molemmissa yksi uusi tapaus. THL:n tilasto päivittyy viiveellä.