Maaningalle uusia asiointiyhteyksiä

Jukka-Pekka Räsänen

Jukka-Pekka Räsänen

Maaningalla alkaa liikennöidä vuoden 2021 alusta uusia läpi vuoden ajettavia asiointiyhteyksiä. Vuorot liikennöidään Käärmelahden suunnasta maanantaisin, Tuovilanlahden suunnasta keskiviikkoisin ja Pulkonkosken suunnasta perjantaisin.

Vuorojen lähtöaika kello 9.30. Paluu Maaningalta tapahtuu samaa reittiä takaisin, kello 12 Käärmelahden ja Pulkonkosken reitillä ja kello 12.15 Tuovilanlahden reitillä.

Asiointiliikenne on yleistä joukkoliikennettä ja sitä voivat käyttää kaikki kulkuyhteyttä tarvitsevat. Asiointivuoroilla on kiinteät aikataulupisteet, mutta tarkempi reitti määräytyy aina tilausten mukaisesti.

Väliajat ovat noin aikoja riippuen kyytiin tulijoista ja nousupaikoista. Vuoroja liikennöi Kangaslammin Taksitaito Oy.

Asiointiyhteydet ajetaan vain tilauksesta. Kyydit tilataan Sansian Matkojenyhdistelykeskuksesta viimeistään kyytiä edeltävänä arkipäivänä. Suositeltavaa on tehdä tilaukset kello 14 mennessä. Matkojenyhdistelykeskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7.00–17.00.

Tilaukset tehdään soittamalla numeroon 017 183 183 tai sähköpostitse osoitteeseen kuljetukset@sansia.fi.

Aikataulut nähtävissä Kuopion seudun joukkoliikenteen Vilkun verkkosivuilla.

Matkan hinta määräytyy asiakkaalle Kuopion Waltti -vyöhyketaksojen mukaisesti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut