Savon Sanomat etsii Pohjois-Savon parasta ruokaravintolaa – äänestä suosikkiasi ja voit voittaa 100 euron lahjakortin voittajaravintolaan

Nyt etsitään Pohjois-Savon parasta ruokaravintolaa. Juha Poutanen
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Ravintola-ala on ahdingossa ympäri Suomea, myös Pohjois-Savossa. Sen keskellä usein unohtuu, että ruokaravintolat ovat ottaneet huiman laadullisen kehitysloikan 2000-luvulla. Myös Pohjois-Savo Kuopio etunenässä on saanut kehuja ruuan maittavuudellaan valtakunnan mediaa myöten.

Korona-aikanakaan ei pitäisi siis unohtaa, että maakunta on täynnä laadukkaita ruokaravintoloita.

Mutta mikä niistä on mielestäsi paras?

Nyt Savon Sanomat etsii Pohjois-Savon parasta ruokaravintolaa. Se voi olla lounasravintola, à la carte -ravintola tai mitä tahansa siltä väliltä. Pääasia on, että ravintola tarjoaa ruokaa.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan sadan euron lahjakortti parhaaksi valittuun ravintolaan. Yleisöäänestyksessä toiseksi ja kolmanneksi parhaaseen ravintolaan arvotaan 50 euron lahjakortti, yksi kumpaankin.

Pohjois-Savon paras ruokaravintola julkaistaan Savon Sanomissa vuodenvaihteessa.

Äänestää voit oheisella lomakkeella. Äänestysaikaa on 26.12. saakka.

Pääset äänestämään tästä.

Henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon ja tiedot hävitetään arvonnan jälkeen. Henkilötietoja ei käytetä markkinointiin.

Keskisuomalaisen tietosuojalausekkeen voit lukea tästä.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut