Kallavesj’-messut siirtyvät jo toista kertaa vuodella eteenpäin

Kallavesj'-messut vuonna 2019. Matias Honkamaa

Kaisu Lötjönen

Perinteiset Kallavesj'-messut siirtyvät jo toista kertaa vuodella eteenpäin. Alunperin messut siirrettiin maaliskuulle 2021 koronavirustilanteen takia.

Kuopion Pursiseuran hallitus päätti kuitenkin siirtää tapahtumaa jo toistamiseen, nyt vuodelle 2022.

– Olemme seuranneet tilanteen kehittymistä tarkasti ja keskusteltuamme viranomaisten ja näytteilleasettajien kanssa, katsoimme ettei vielä maaliskuussa ole turvallista järjestää isoa yleisötapahtumaa siten, että se olisi myös kaupallisesti kannattavaa, kertoo Kuopion Pursiseuran messupäällikkö Jani Kelo.

Viime keväänä messut peruttiin vain kahta viikkoa ennen tapahtuman alkua viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi. Kelon mukaan tilanne oli tuolloin erittäis haastava näytteilleasettajille, yhteistyökumppaneille ja muille messujen järjestämiseen osallistuneille tahoille.

– Halusimmekin tehdä päätöksen nyt hyvissä ajoin etukäteen, Kelo jatkaa.

Kallavesj’-messujen järjestäminen on kuulunut Kuopion Pursiseuran toimintaan vuodesta 1964 lähtien. Tapahtuma on kerännyt vuosittain yli 25 000 kävijää ja näytteilleasettajia on ollut mukana noin 120. Kallavesj’-messut saavat jatkoa 1.–3.4.2022.

Kuopiossa pääsee kuitenkin tutustumaan veneilykauden uutuuksiin tulevana kesänä Kuopion Saanassa 11.–12.6. järjestettävässä Kuopion Uivassa venenäyttelyssä. Tapahtumassa on mukana myös koeajettavia veneitä ja vesijettejä sekä paljon muuta nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut