Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen tohtoripromootio siirtyi nyt vuodelle 2022

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen tohtoripromootio siirretään koronavirusepidemian vuoksi pidettäväksi 9.–11.6.2022. Alun perin promootio oli määrä järjestää kesäkuussa 2020, ja sitä on jouduttu epidemian vuoksi siirtämään jo pari kertaa. Promootion siirtämisestä päätti yliopiston johtoryhmä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavan promootiotoimikunnan puheenjohtajan, professori Katri Vehviläinen-Julkusen mukaan tärkeintä on tapahtuman turvallisuus, mutta samalla halutaan pitää kiinni akateemisista perinteistä. Tapahtuma onkin nyt päätetty siirtää reilusti eteenpäin, jotta promootion kaikki eri tapahtumat hatunsovittajaisista promootioaktiin ja päivällisistä tanssiaisiin voidaan järjestää ilman tautiriskin edellyttämiä erityisjärjestelyjä.

Kevään 2020 promootioon oli ilmoittautunut yli 150 yliopistosta valmistunutta tohtoria. He ovat kevään 2022 tapahtumaan ilmoittautumisissa etusijalla, mikäli osallistujamäärää tuolloin joudutaan rajoittamaan. Normaalisti promootiot järjestetään Kuopion kampuksella viiden vuoden välein, mutta nyt edellisestä, vuonna 2015 järjestetystä promootiosta tulee seuraavaan promootioon mennessä kuluneeksi seitsemän vuotta.

Kesäkuussa 2022 järjestettävän Kuopion kampuksen tohtoripromootion ilmoittautuminen avataan loppuvuodesta 2021.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut