Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuinka lemmikki huomioidaan teillä jouluna? Ota kuva ja osallistu arvontaan!

Onko villiä melskettä, helinää helskettä tai kenties mieli hellä ihmisellä? Usein jouluna halutaan huomioida myös nelijalkaisia perheenjäseniä.

Lemmikki on tärkeä ja rakas perheenjäsen varallisuudesta riippumatta. Tänä vuonna esimerkiksi lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju Musti ja Mirri järjestää Hope ry:n kautta keräyksen myös lemmikeille, sillä etenkin raskaassa elämäntilanteessa, on lohduttavan karvakaverin merkitys suuri varallisuudesta riippumatta.

Miten teillä huomioidaan lemmikkiä joulun aikaan ja mikä merkitys sinulle on sillä, että myös eläimille tarjotaan joulu?

Lähetä osoitteeseen kristiina.poutiainen@savonsanomat.fi kuva lemmikkisi joulusta ja kerro tarina sen takaa 31.12.2020 mennessä! Teemme kuvista ja tarinoista juttua ensi vuoden joulun aikaan. Laita mukaan myös yhteystietosi. Kaikkien kuvien, tarinoiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Savon Sanomien tuotepalkintoja!