Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiossa kolme uutta koronatartuntaa: yksi peräisin ulkomailta ja toinen toiselta paikkakunnalta – kolmas perheen sisällä

Kuopiossa on todettu torstain jälkeen kolme uutta koronavirustartuntaa.

Yksi niistä on ulkomailta ja toinen toiselta paikkakunnalta. Kolmas on perheensisäinen tartunta ja nyt tartunnan saanut henkilö on ollut jo karanteenissa.

Kuopiossa ei ole todettu uusia joukkoaltistumisia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan Pohjois-Savossa on kirjattu tartuntatautirekisteriin nyt 482 tartuntaa. Kasvua eilisestä on kaksi tapausta.

Pohjois-Savossa on todettu viimeisen kahden viikon aikana 56 koronavirustartuntaa. Edellisen kahden viikon jaksolla uusia tartuntoja oli 80.

Etelä-Savossa kasvua torstaista on 20 tartuntaa. Maakunnassa on todettu nyt 468 tartuntaa, joista 148 on viimeiseltä kahdelta viikolta. Edellisellä kahden viikon jaksolla todettiin 54 koronatartuntaa.

Kuopion yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella sairaalassa on 50 koronapotilasta, joista 6 on teho-hoidossa. KYSin erva-alueella koronaan on kuollut 53 ihmistä.