Marjukka Tepponen ja Silmu Ståhlberg esiintyvät Kuopion kaupunginorkesterin joulutervehdyksen solisteina

Marjukka Tepponen laulaa Kuopion kaupunginorkesterin joulutervehdyksessä solistina. Iikka Taavitsainen
Iikka Taavitsainen

Iikka Taavitsainen

Kuopion kaupunginorkesterin joulukalenterin viimeisestä luukusta avautuu jouluaattona kaupunginorkesterin ja Kuopion kaupungin soiva joulutervehdys. Joululauluja sisältävällä konserttivideolla orkesterin solisteina esiintyvät sopraano Marjukka Tepponen ja muun muassa Risto Räppääjä -elokuvissa esiintynyt Silmu Ståhlberg.

Orkesteria johtaa kapellimestari Atso Almila.

Ennen konserttiosuutta hyvän joulun toivotuksen videolla esittää Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen. Konsertin ohjelmassa soivat muun muassa Maa on niin kaunis, En etsi valtaa loistoa ja Jouluyö, juhlayö.

Risto Räppääjä -elokuvien pääosaa esittänyt Silmu Ståhlberg laulaa ja soittaa trumpettia konsertissa. Paula Pohjamo

Soivan joulutervehdyksen linkki julkaistaan jouluaattona kello 10 Kuopion kaupunginorkesterin, Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupungin verkkosivuilla sekä Facebook-sivuilla.

Kuopiosta lähtöisin oleva Marjukka Tepponen on luonut kansainvälisen uran ja esiintynyt muun muassa Riikan kansallisoopperassa, Seattlen oopperassa, Grazin oopperassa sekä Suomen kansallisoopperassa.

14-vuotias Silmu Ståhlberg on Risto Räppääjä -elokuvien lisäksi näytellyt Juice-elokuvassa nuorta Juicea ja hänet on nähty myös Kuopion kaupunginteatterin estradilla. Joulutervehdyksessä Ståhlberg sekä laulaa että soittaa trumpettia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut