Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopion seurakuntien koronarajoitukset jatkuvat, mutta päiväkerhot aloittavat toimintansa

Koronaan liittyvät rajoitukset jatkuvat Kuopion seurakunnissa 22. tammikuuta asti. Seurakunnat julkaisevat verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavillaan muuta ohjelmaa ja hartauksia sekä muutamia striimattuja jumalanpalveluksia. Kuopion seurakuntien yhteiset striimatut jumalanpalvelukset lähetetään Tuomiokirkosta.

Myös Seurakuntien kokoava toiminta pidetään tauolla vielä reilu pari viikkoa. Päiväkerhot aloittavat kuitenkin toimintansa.

Kirkollisia toimituksia ja perhejuhlia voidaan järjestää seurakunnan tiloissa, kun osallistujien kokonaismäärä ei ylitä 20 henkilöä.

Monet Kuopion kirkot ovat avoinna ainakin arkipäivisin keskustelua ja hiljentymistä varten.

Tuomiokirkko on avoinna omatoimista tutustumista tai henkilökohtaista hiljentymistä varten maanantaista lauantaihin klo 10–15 ja sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 11.30–15, lisäksi perjantaisin klo 18–22 vapaaehtoisten Kirkonvartijoiden toimesta. Kirkossa ei ole opastusta, mutta seurakunnan työntekijä on paikalla joka päivä klo 12–14.

Alavan, Neulamäen, Männistön Pyhän Johanneksen ja Puijon kirkot ovat avoinna keskustelua ja hiljentymistä varten 5.1. alkaen arkisin klo 12–14, jolloin myös seurakunnan työntekijä on paikalla.

Petosen seurakuntatalolla on työntekijä paikalla arkisin klo 12–14. Seurakuntatalolla voi hiljentyä arkisin klo 9–15.

Järvi-Kuopion kirkot (Tuusniemellä seurakuntakoti) ovat avoinna hiljentymistä ja keskustelua varten torstaisin klo 12–14. Seurakunnan työntekijä on paikalla.